Nergården

Nergården

Nergårdenbaks

Ett underbart hus med stora ytor och högt i tak. Det är byggt 2006 i gammal stil. Här finns gott om plats och utanför har du sol hela dagen på den 100 kvm stora terassen. Från huset ser du sjön som ligger drygt 100 m bort. Med 10 bäddar och möjlighet till en extra ryms den stora familjen eller ett sällskap.

Beskrivning av huset:

HörnsoffaNergården är ett hus på 199 kvm i två plan. I markplan finns hall med kapprum, ett stort vardagsrum/matsal med förbindelse till köket via bardisk och ett stort kök med köksö. I köket får många plats att laga mat och köket är mycket väl utrustat för all sorts matlagning. I det 45 kvm stora vardagsrummet med stor soffgrupp finns en täljstenskamin att elda och mysa vid samt TV. Bredvid köket finns ett tvåbäddsrum med egen utgång till terassen. I detta våningsplan finns även en toalett, två duschar och tvättstuga.

 

MatsalPå övervåningen finns fyra tvåbäddsrum med sängar av bra kvalitet. I ett av rummen finns möjlighet att ställa in en extrasäng. Här uppe finns ett allrum med soffgrupp, två toaletter, en dusch och bastu.


Pris:
8.000:- weekend, därutöver 2.500:-/dygn
17.000:-/vecka  Normal städning ingår (se bokningsregler). Lågsäsong 15.300:-/vecka
Wifi samt fri parkering ingår.

Tillval:
Lakan 120:-/person, ingår även handduk
Frukost 100:-/person

Nergårdenbaksida

Nergårdenkök

Nergårdenhall

Nergårdenkök

Nergårdentoan

Grön soffaut

Fårrummet

Hästrummet

Svamprummet

Bondgårdsrummet

Nergårdenduschu

bastu

Gröntoa

Nergårdutsikt