Weekendkurser

Starta din hälsoresa på Rocklösa gård

I vår vackra, inspirerande miljö erbjuder vi dig att under en weekend få den där inspirationen och kunskapen vi oftast behöver för att komma igång med något nytt.

Att åka på kurs till oss är att vara på innehållsrik semester. Rocklösa gård ligger mycket naturskönt vid sjön Övre Gällringen mitt i Sörmland, endast 10 mil från Stockholm. Landskapet består av kuperade ekhagar och små oregelbundna åkrar. Gården är ett levande ekologiskt litet lantbruk och på gården finns olika djur.

Att vara på kurs hos oss innebär att:

  • du bor i tvåbäddsrum i vårt pensionat eller i någon av våra nyrenoverade stugor
  • du äter fantastiskt god ketogen mat som du lär dig tillaga
  • du låter dig inspireras av intressanta föreläsningar
  • du njuter av den fantastiska omgivningen och tystnaden
  • vi tillsammans har trevligt och roligt
  • du åker hem med en massa goda recept, tips på hur du enkelt får till den nya ketogena kosten, goda råd, ny kunskap och laddade batterier.

Det kommer inte dröja länge innan du också känner hur bra din kropp mår av att äta rätt mat.

VÄLKOMMEN TILL OSS! Många vill äta ketogen kost men har svårt att komma på hur de ska ersätta det där vanliga som potatis, pasta och ris. Så var det där med fördelningen mellan fett, kolhydrater och protein. Viktigare än man kan tro. Gör man rätt så är man mätt, nöjd och pigg. Gör man rätt så går nästan alla som behöver även ner i vikt. Gör man rätt blir magen och tarmen i bättre balans. Gör man rätt får man ett jämt blodsocker och jämna hormonnivåer.

Kom till oss så får du lära dig hur du gör!


Boende

Du bor på gården under kursen. På gården finns:

5 tvåbäddsrum i stor huset
stuga med 2-4 bäddar
stuga med 4 + 2 bäddar

I stora huset finns mycket fräscha, kaklade duschar och bastu. Matsal/allrum med braskamin. Du tar själv med dig lakan och handduk.


Tider

LCHF-kurser under 2017

20-22 januari
10-12 februari
29 sept – 1 okt

Förelså gärna eget datum om inget ovan passar


Priser för kurs, kost och boende

Weekend 3 950:-

Kursen startar på fredagen kl 16.00 och avslutas söndagen kl 15.00 efter fikat.


Kursinnehåll

På våra kurser blandar vi teori och praktik. Intressanta föreläsningar som får dig att förstå lite mer om kostens betydelse Dessa varvas med diskussioner och matlagning tillsammans i mindre grupper. Vi handlar tillsammans och lär oss vad man ska se upp med. Menytips och mycket mer.